Velkommen til værkstedet hos Autohuset Hillerød

/ /

Altid i trygge hænder
Når du afleverer din bil på vores værksted, kan du altid være sikker på, at din bil er i trygge hænder.  Du har nemlig valgt et værksted, hvor service og kvalitet er de bærende elementer.  Vi stiller store krav til kvaliteten af vores mekanikkers arbejde, bilernes stand samt klargøring. Vi bruger, udelukkende de bedste produkter på markedet. Vores værksted er moderne indrettet, og har alle nødvendige faciliteter inkl. værktøj og testapparater, således din bil altid får den optimale behandling.

Vores tekniske personale gennemgår løbende uddannelse, således vi altid står klar og velforberedte til, at varetage alle slags opgaver. 

Værkstedet tilbyder
Mens du venter, kan du trygt sætte dig tilrette i vores kundelounge, her tilbyder vi både friskbrygget kaffe, kildevand, frisk frugt samt dagens aviser, og naturligvis gratis WI-FI. Har du et ærinde du vil ordne imens, kontakter vi dig gerne når din bil er færdig.

Serviceeftersyn
Er et serviceeftersyn af din bil nært forestående, eller har du et akut problem, så ring til os på 4825 3266 eller send en mail på vaerksted@autohh.dk så finder vi en tid i kalenderen med det samme. Du er naturligvis også velkommen til, at besøge os – og få et syn for sagen - du får et uforpligtende tilbud med retur, på enten service eller reparation.

Værkstedets åbningstider er:
Alle hverdage  07.00 – 16.00