Aircondition service og rens

Vil du gerne slippe af med dårlig lugt i bilen?
Få foretaget en rensning af airconditionanlægget

Servicer dit klimaanlæg og få et sundt indeklima i bilen

Støv og fugt kan samle sig i bilens luftkanaler og det er vigtigt at få renset dit airconditionanlæg, vvis du vil sikre dig, et sundt indeklima. Kondensvand og snavs samles over tid i bilens anlæg. Når vandet varmes op og køles ned mange gange, kan der udvikles bakterier og svampe i anlægget.

Vi anbefaler at du minimum hvert 2. år lader din bil gennemgå et aircondition-service og får renset anlægget for at undgå bakterier og dårlig lugt.

Evnen til at køle svækkes uden vedligeholdelse

I alle aircondition- og klimaanlæg tabes kølemidlet med tiden, og derved bliver køleevnen nedsat. Op til 20% af kølemidlet mistes årligt, hvilket i høj grad nedsætter køleevnen. Skal du sikre optimal funktion af dit aircondition- og klimaanlæg, anbefaler vi, som også nævnt ovenstående, at få foretaget et tjek minimum hvert 2. år.  

Et aircondition-service foretaget hos Autohuset Hillerød A/S giver dig optimal holdbarhed og forebygger problemer i fremtiden. Først suges anlægget tomt, og tørres herefter via vakuum. Slutteligt udføres vi en suge-test og påfylder nyt kølemiddel. Vi sikrer dig optimal ydelse af dit airconditionanlæg.

  SERVICE & RENS

  GENNEMGANG OG RENS AF ANLÆGGET

   

  1.295,-

  Rens af anlæg
  Påfyldning/top-op af kølemiddel
  Gennemgang af funktionalitet

  KABINERENS

  Rens af anlæg inde i kabinen

   

  395,-

  Indvendig rens af anlæg, så anlægget bliver bakteriefrit

  Hvad kan du selv gøre?

  Vil du gerne holde din bil fri for lugtgener og have et aircondition-anlæg, så følg disse simple råd:

  • Fjern snavs og blade omkring anlæggets kondensator (spørg os endeligt, hvis du er i tvivl om hvor den sidder i bilens motorrum)
  • Brug dit aircondition-anlæg hele året rundt, det sikrer at anlæggets pakninger ikke bliver utætte. Samtidig er det med til at smøre anlæggets kompressor.
   Går denne i stykker, kan det blive en kostelig affære.  

  Brug dit anlæg året rundt

  Det kan virke underligt at lade et aircondition- eller klimaanlæg være tændt om vinteren, hvor der ikke er behov for at køle kabinen ned. Alligevel kan der være fordele ved det, hvis man gerne vil have et godt indeklima i bilen og undgå, at systemet går i stykker. Der sidder forskellige pakninger og tætninger i et aircondition- og klimaanlæg, som dybest set er en kølekompressor. Står væsken stille, kan pakningerne risikere at blive utætte. Derudover kan du fjerne dug på ruderne, ved at lade systemer køre. 

  KONTAKT

  Autohuset Hillerød A/S
  Lodbrogsvej 5
  3400 Hillerød

  CVR. Nr.: 37133515

  Telefon: +45 48 25 32 66
  Mail: salg@autohh.dk

  _______________________________

  Åbningstider - Salg:

  Man-fre:        09.00 - 17.30
  Søn:                11.00 - 15.00 

  Åbningstider - værksted:

  Man-fre:        07.00 - 16.00
  Weekend:      Lukket

  Følg os på:

  Copyright @ Autohuset Hillerød A/S - 2019

  Del