Buler og ridser

Arg øv! Du har fået en bule i bilen.
Fat mod – det fikser vi!

Har du fået en bule eller ridse i bilens lak?

Det behøver slet ikke at være så slemt! De fleste buler og ridser kan laves ganske nemt og hurtigt, uden at skulle medfører en større regning. Vi kan f.eks lave lakskader, revnede kofangere, ridsede fælge, stenslag, ridser i lygteglas og meget skulle uheldet være ude. Mange af disse reparationer udføres faktisk helt uden omlakering. 

Buleudbedring uden lakering – kan man det?

Ja! – med moderne teknik som paintless bule reparation fjernes Desværre opdages defekte bremser som regel for sent når uheldet er sket. Vores bulemand udretter ved hjælp af specielle værktøjer metallet tilbage til sin oprindelige form uden at ødelægge lakken. Der bruges altså ingen fyldstoffer, slibning eller genlakeres. Det gør hele processen hurtigere og billigere, da den bilens lak fra fabrikken bliver bevaret. 

Hvad så med lakskade? 

Dem kan vi også lave! Med spotlakering kan udbedre de fleste lakskader ved kun at male selve skaden. Det er billigere da vi bruger både mindre materialer og tid. Du vil ikke kunne se forskel på originallakken og det reparerede område da vi farvematcher med farvekoden fra fabrikken. 

   Få en gratis vurdering af din skade samt et uforpligtende tilbud

    Mange bilejere kender oplevelsen af at opdage ridser eller mindre buler på bilen. Men faktisk kan de fleste skader laves nemmere og billigere end du måske tror. Har du fået buler, skrammer og ridser? Har din fælg ramt kantstenen, eller har du haft et uheld med din bil?

   KONTAKT

   Autohuset Hillerød A/S
   Lodbrogsvej 5
   3400 Hillerød

   CVR. Nr.: 37133515

   Telefon: +45 48 25 32 66
   Mail: salg@autohh.dk

   _______________________________

   Åbningstider - Salg:

   Man-fre:        09.00 - 17.30
   Søn:                11.00 - 15.00 

   Åbningstider - værksted:

   Man-fre:        07.00 - 16.00
   Weekend:      Lukket

   Følg os på:

   Copyright @ Autohuset Hillerød A/S - 2019

   Del