Stenslag i ruden?

Den fikser vi!
Hos Autohuset Hillerød A/S reparerer og udskifter vi alle typer ruder til biler,
og sikrer at du har frit udsyn igen.

Reparationen / udskiftningen klarer vi! Så klarer vi også papir arbejdet.

Stenslag mindre end 25 mm kan repareres og det klarer vi nemt hos Autohuset Hillerød A/S. Er stenslaget større skal forruden skiftes. Bemærk at når du får et stenslag, er det vigtigt stenslaget ikke når at blive fyldt med skidt inden reparation, da hullet ellers ikke kan fyldes ordentligt med lim. Et stenslag der er løbet eller har slået revner i ruden kan desværre ikke repareres, hvorfor det er vigtigt at få udbedret skaden hurtigst muligt. Husk at dække skaden med et stykke tape eller rudeplaster med det samme, det gør vores arbejde langt lettere. Er stenslaget ikke blevet dækket med plaster, kan du risikere at en limning ikke er tilstrækkeligt, og derfor må have skiftet hele forruden.

Er uheldet ude står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi bruger originalt glas, hvilket betyder at du hverken kan høre eller se forskel på den nye rude, når du sammenligner denne med den gamle.

Der er hjælp at hente ved forsikringsselskaberne, da de fleste dækker stenslag i forruden

De fleste selskaber tilbyder gratis stenslagsreparation uden bonustab.  Skulle du være i tvivl om hvorvidt din forrude skal skiftes eller blot limes for stenslag, står vi klar til at assistere dig. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, og sørger for direkte afregning med dit forsikringsforsikring. 

De fleste forsikringsselskaber dækker en forrude reparation (hvis muligt) og udskiftning af hele foruden mod en selvrisiko. Tjek din police eller hør dit forsikringselskab ad. 

  REPARATION AF STENSLAG

  LAVES KUN FOR AT FORHINDRE RUDEN REVNER

  350,-

  FAST LAV PRIS

  Fyldning af stenslag

  UDSKIFTNING AF RUDE

  SKIFT AF RUDE TIL NY

  4.995,-

  Afmontering af hjul

  Rens af bremser på hver aksel

  Smøring af bremsekaliber

  Montering af hjul

  Hvordan vurderer man lige om ruden skal repareres eller udskiftes?

  Foretrækker du at man ikke kan se noget som helst på din rude efter stenslaget, skal du have ruden skiftet. Ved reparation kan der være en mindre risiko for at ruden revner på et senere tidspunkt da en reparation ikke er lige så stærk som en ny rude.

  Hvor stenslaget er placeret er og hvor stort det er, er afgørende for om en reparation kan lade sig gøre. Stenslaget må helst ikke være større end ca. 25 mm. i diameter, og skal helst være placeret udenfor chaufførens synsfelt. Er der revner ud fra stenslaget vil dette ofte bevirke at ruden revner på sigt. 

  Hvorfor laver man stenslag fremfor at skifte ruden? Stenslag laves kun for at forhindre at ruden revner – og så er det økonomisk billigere at lave et stenslag fremfor at skifte ruden. Man skal være opmærksom på at et stenslag er stadig synligt efter en reparation, og ses som en lille mat plet, der hvor selve stenen har ramt.

  Selve reparationen foregår ved at, at vi renser stenslaget. Derefter skaber vi et vakuum, så limen kan påføres i stenslaget. Limen får lov til at hærde under UV-lys indtil stenslaget er færdigrepareret. 

    Risiko ved reparation

    En reparation af stenslag er en nødløsning. Man skal dermed være indforstået med at få gange sker det desværre, at ruden revner under reparationen eller kort tid efter. Sker dette, er det et tegn på at ruden sandsynligvis ville være revnet, grundet spændingerne i ruden efter stenslaget, alligevel.

    KONTAKT

    Autohuset Hillerød A/S
    Lodbrogsvej 5
    3400 Hillerød

    CVR. Nr.: 37133515

    Telefon: +45 48 25 32 66
    Mail: salg@autohh.dk

    _______________________________

    Åbningstider - Salg:

    Man-fre:        09.00 - 17.30
    Søn:                11.00 - 15.00 

    Åbningstider - værksted:

    Man-fre:        07.00 - 16.00
    Weekend:      Lukket

    Følg os på:

    Copyright @ Autohuset Hillerød A/S - 2019

    Del