Er bilen indkaldt til syn?

Sikrer dig at din bil kan gå igennem syn!
Vi tilbyder en grundig synsgennem – helt GRATIS!

HOS AUTOHUSET HILLERØD A/S tilbyder dig en gratis og uforpligtende synsgennemgang inden du skal have bilen til syn. Her gennemgår vores dygtige mekanikere din bil for fejl og mangler, der kan resultere i at din bil ikke bliver godkendt til syn. Efter synsgennemgang vil du få en detaljeret rapport over bilens stand, og hvad der kræves af udbedringer for at bliver godkendt til det periodiske syn problemfrit.

Periodisk bilsyn – hvad er det?

Periodesynet er lovpligtigt eftersyn af din bil hvert andet år når bilen har rundet de 4 første leve år. Du får automatisk besked i din e-boks, når bilen skal til syn. Får du ikke synet din bil indenfor synsfristen, er det en overtrædelse af loven om godkendelse og syn af køretøjer, hvilket kan risikere at du får en bøde på 2.000 kr. Efter synet får du udleveret en synsrapport med 4 mulige udfald:

– Godkendt: Du skal ikke foretage dig mere

– Godkendt efter omsyn: Mangler i rapporten skal ordnes, derefter omsyn

– Ikke godkendt: Pladerne inddrages

  FØR- SYNSTJEK

  GRATIS GENNEMGANG AF BILEN

  0,-

  Kør til syn med ro i maven. Finder vi nogle fejl og mangler giver vi dig selvfølgelig et godt tilbud, så din bil kan gå problemfrit gennem syn.

  FØR- SYNSTJEK

  GRATIS GENNEMGANG AF BILEN

  995,-

  Har du ikke tid/mulighed for selv at køre din bil til syn? Så gør vi det gerne for dig. Prisen er inkl. synsgennemgang og omkostninger til statskontrolleret synshal.

  Gode råd med på vejen

  Undgå de mest elementære fejl – inden du kører din bil til syn, og spar penge.

  Grundlæggende er synet til for at sørge for din sikkerhed og andre i trafikken. Du kan dog løbende nemt selv tjekke og udbedre en del eventuelle fejl før et syn.
  Her er 11 gode råd:

  • Tjek at alle lygter virker (specielt positionslyset, da dette er en meget typisk fejl).
  • Tjek at slidbanen på dine dæk er mindst 1,6 mm, og at der ikke er nogle synlige skader på dækkene.
  • Drej nøglen i tændingen (uden at tænde bilen) og tjek at både ABS lampe og AIRBAG lampe tænder, start derefter bilen og tjek at lamperne slukkes igen. De skal slukke for at systemet virker.
  • Er det lang tid siden at du har fået et olieskift eller skiftet filteret? Så er det en god idé at få dette gjort inden et syn. Gammel motorolie kan medvirke til at bilen forurener, og dette medfører omsyn.
  • Åbn motorhjelmen og kig ned til motoren. Er der synligt oliespild, er det en særdeles god idé at få en motorvask eller at få rengjort din motor inden syn.
  • Har du lige fået skiftet bremser? Sørg for at de er kørt til inden du kører bilen til syn, da du ellers risikere at de ikke bremser korrekt
  • Kør over ujævn vej og lyt efter mislyde eller “klonk”lyde, da dette kan være tegn på fejl i styretøj eller affjedring.
  • Tjek at alle sikkerhedseler låser når du bremser, den skal de nemlig gøre ifølge loven.
  • Hvis du har en dieselmotor, kan du med fordel inden synet give bilen lidt høje omdrejninger i tomgang i ca. 10 sekunder, så er du sikker på at alle urenheder i systemet er brændt af.
  • Tjek alle udvendige skærme – er der skarpe kanter pga. rust skal dette udbedres inden et syn.
  • Tjek stenslag i forruden.

    KONTAKT

    Autohuset Hillerød A/S
    Lodbrogsvej 5
    3400 Hillerød

    CVR. Nr.: 37133515

    Telefon: +45 48 25 32 66
    Mail: salg@autohh.dk

    _______________________________

    Åbningstider - Salg:

    Man-fre:        09.00 - 17.30
    Søn:                11.00 - 15.00 

    Åbningstider - værksted:

    Man-fre:        07.00 - 16.00
    Weekend:      Lukket

    Følg os på:

    Copyright @ Autohuset Hillerød A/S - 2019

    Del